چه کسانی از انجام لیزیک باید خودداری کنند؟

لیزیک

عمل لیزیک Lasik بسیار ساده و درواقع یک عمل سرپایی بوده و با استفاده از چند قطره بی‌حسی انجام و پس از آن جراحی با لیزر و درحدود ۵ دقیقه با طول مدت ۵ تا ۲۰ ثانیه لیزر در هر چشم  انجام می‌شود. عمل لیزیک برای تمام افراد بالای ۱۸ سال که طی ۶ ماه شماره عینک آنها ثابت مانده باشد

و در افراد با نزدیک بینی ۱ تا ۱۰ دیوپتر یا آستیگماتیسم کمتر از ۴ دیوپتر و همچنین افرادی که دوربینی ۱ تا ۶ دیوپتر دارند قابل انجام است.

اما بعضی از بیماران که بیماریهایی مانند قوز قرنیه، کدورت قرنیه دارند هرگز نباید این عمل را انجام دهند. همچنین افراد دارای بیماریهایی مانند خشکی چشم، آب مروارید، آب سیاه، بیماری های شبکیه و یا در افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده و بیماریهای رماتیسمی، زنان باردار و شیرده از انجام این عمل منع می شوند.
افرادی که از لنز تماسی نرم استفاده می‌کنند دقت داشته باشند که حداقل یک هفته قبل از انجام معاینات از لنز خود استفاده نکنند و برای کسانی هم که از لنز تماسی سخت استفاده می‌کنند، این زمان به مدت ۳ هفته قبل از معاینه یا عمل لیزر افزایش پیدا می‌کند.

در عمل جراحی لیزیک از قطره بی‌حسی استفاده می‌شود و هیچگونه تزریقی انجام نمی‌گیرد.

مواردی که بعد از عمل باید رعایت شود عبارتند از:

۱- خارش و مالیدن چشم‌ها به خصوص در چند روز اول.

۲- پرهیز از شستشوی سر و صورت تا ۲۴ ساعت.

۳- آرایش نکردن چشم‌ها تا یک هفته.

۴- اجتناب از شنا در استخر و دریا تا یک ماه.

تماشای تلویزیون، مطالعه و کار با کامپیوتر مشکلی ندارد فقط  در چند روز اول ممکن است بیماران دچار خستگی چشم شوند که البته ضرری برای چشم ندارد.

لیزیک

عوارض عمل لیزیک عبارتند از:

 

اصلاح بیش از حد، دیدن هاله، ناراحتی در نگاه کردن به چراغ‌ در شب، وجود مشکل دید به هنگام رانندگی در شب و سختی مطالعه از عوارض بعد از عمل لیزیک هستند که در هفته‌های اول بعد از عمل وجود دارند و پس از گذشت چند هفته برطرف می‌شوند. از دیگر عوارض این عمل، عفونت قرنیه است که بسیار نادر بوده و ممکن است از هر ۴۰۰۰ نفر که تحت جراحی قرار می‌گیرند، یک نفر دچار عفونت قرنیه شود که اغلب با دارو بهبود می‌یابد.
حدود دو درصد احتمال پیشرفت نزدیک بینی وجود دارد که این شرایط  پس از ۳ تا ۶ ماه می‌تواند، مقداری پیشرفت کرده و یا اصلاح نشود که در این صورت می‌توان آن را مجدداً با لیزر اصلاح کرد.

برای اخذ مشاوره درخصوص عمل لیزیک می توانید با تیم دکتر مینا اوجانی  تماس بگیرید.

چه کسانی از انجام لیزیک باید خودداری کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول